algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

Miquel Salom captura la «senzilla complexitat» de la natura de l'illa

La galeria Es Racó de Sóller mostra una exposició d'obres digitals

LL.G. Sóller.
El fotògraf de Santa Maria del Camí, Miquel Salom, exposa a la galeria Es Racó de Sóller una interessant mostra d'imatges realitzades mitjançant captura digital que tenen com a motiu únic la figa, un dels fruits més antics de Mallorca.

L'exposició ha obtingut ja un notable èxit, per la qual cosa ha estat prorrogada una setmana més, fins al 6 de maig. És el primer cop que aquesta galeria del carrer de Sa Lluna presenta l'obra d'un sol artista ja que fins ara només havia mostrat col·lectives.

Miquel Salom, autodidacta amb més de 30 anys d'experiència en el camp de la fotografia professional, explica que les obres mostrades «estan inspirades en la senzilla complexitat de la natura i en són una conseqüència racional». Amb aquestes paraules, l'artista destaca que la seva intervenció sobre els objectes, en aquest cas figues, s'ha limitat únicament a la utilització de la tècnica per a la captura i posterior impressió de les obres. «Però són peces úniques», afegeix, «ja que no existeixen còpies». Captura digital i il·luminació natural són en aquest cas la paleta i els pinzells, ajudats únicament per reflectors de paper a manera d'una «pintura de la llum». «I per suposat cap retoc posterior de Photoshop», destaca Salom.

La tecnologia d'impressió és d'avantguarda igualment que els suports que, segons l'artista, contribueixen a augmentar l'expressivitat de cada peça a la vegada que garanteixen la seva perdurabilitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.