cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

Fora des Sembrat gravarà un disc en directe per celebrar els seus 15 anys

Hi participaran la Camerata Sa Nostra i molts de músics convidats

X.R.Palma.
Per celebrar els seus quinze anys, Fora des Sembrat enregistrarà un disc en directe a l'Auditòrium d'Alcúdia el 7 d'abril amb molts de companys, excomponents del grup i col·legues de camerinos de tots aquests anys.

L'aforament és limitat, però els assistents tindran una recompensa doble. «Gaudiran d'una edició especial del disc, que els regalarem», explicà Josep Suasi, cantant del grup, i un dels dos músics que queden de la formació original, al costat de Guillem Cerdà.

L'àlbum, amb 22 temes, es titularà Nit de mudances. «Hem volgut tirar la casa per la finestra perquè, ja que hi érem, ho volíem fer bé. Que la indústria de fora s'assabenti que aquí també es poden fer coses», manifestà Josep Suasi, cantant del grup de rock.

El disc repassarà tota la història de la formació des de 1991, amb cançons dels seus sis treballs reelaborades acústicament. En el concert hi participaran molts d'artistes coneguts: Joan Bibiloni, Música Nostra, Joan Miquel Oliver i Pau Debón, Guillem Porcel; Xavier Ramis, de Tots Sants; Rafa Ferrà, Cap·pela, Víctor Uris, Albert Candela, Pemy Fortuny, Cris Juanico, Josep Thió i la Camerata Sa Nostra, dirigida per Antoni Cuenca.

El concert serà en format acústic, tot i que no l'han fet servir mai. Segons Guillem Cerdà, baix del conjunt, «l'atractiu és que els temes no sonaran com els originals». Un àlbum per commemorar 15 anys de música i de gires.

«El recital té un perquè emocional, ja que no respon just a un aniversari, sinó que es tracta de reunir-nos amb gent que no veim des de fa molt temps: la nostra il·lusió és molt gran», confessà Suasi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.