algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

La XI Mostra de Teatre Escolar de Palma oferirà quaranta espectacles

Cort preveu uns 14.000 espectadors en dos mesos i mig de festival


La Mostra de Teatre Escolar, que enguany complirà la seva onzena edició, tindrà lloc del 20 de març al 3 de juny amb la participació de 25 centres escolars de Palma, més un de Sa Pobla, i prop de 400 alumnes de primària, secundària i Educació especial. Segons explicà ahir el regidor de Cultura Rogelio Araújo, durant la presentació que tingué lloc a Can Oms, es preveu que uns «14.000 espectadors vegin els diferents espectacles», que es representaran, en dues sessions de matí i horabaixa, al Teatre Municipal i al Teatre de l'ONCE. Les sessions matinals, especials per a grups escolars, són gratuïtes però s'han de concertar les reserves, mentre que les sessions de nit són obertes al públic en general i gratuïtes per tothom.

Aquesta iniciativa, que parteix de l'Àrea d'Educació, Cultura, Esports i Joventut de l'Ajuntament de Palma està destinada, tal com destacà Araújo, «a fomentar i estimular la formació teatral dels escolars com també a difondre el treball sobre teatre i poesia». Cal destacar que els «joves actors» preparen les obres durant l'any escolar però com a activitat «extraescolar», és a dir, assajant fora de les hores lectives. Araújo avançà també que tots els alumnes participants «rebran una invitació per presenciar qualsevol espectacle del Teatre Municipal» dins el marc de la iniciativa «Vinc al teatre», a més d'un retallable amb màscares per dibuixar i colorejar.

La Mostra s'iniciarà el proper dilluns al Teatre Municipal amb els muntatges 'Vaya Quijote! del grup «Es Mussol Teatre» basat en textos de l'obra de Cervantes, i Arribaran, representat per alumnes del Col·legi Sant Agustí. Aquesta obra es representarà també el dia següent coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.