algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Antònia Font presentarà «Batiscafo Katiuscas» a l'Auditori el 30 de març

Avui surt a la venda el cinquè treball discogràfic dels mallorquins

Avui surt a la venda el cinquè disc d'Antònia Font, Batiscafo Katiuscas, un treball del qual els membres del grup no han volgut avançar molta cosa, a excepció que la millor manera de definir-lo era «un voler i no poder. Volíem fer un disc com el de Coldplay i no hi hem arribat. Però el que importa de ver és la voluntat. Aquest mer intent fa que l'àlbum traspuï sentiment humà», asseguraven en una entrevista el mes de desembre, en conèixer que eren els guanyadors del premi Primera Plana de Diari de Balears. De tota manera, alguns dels temes d'aquest darrer treball ja s'han pogut escoltar per algunes ràdios.

A principis de març, la discogràfica amb la qual treballen, Discmedi-Blau, emetia una nota de premsa afirmant que el grup començaria la seva gira el 26 d'abril i que es posava a disposició dels possibles interessats a sentir aquest nou disc.

Però aquesta setmana passada, i de boca de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Caterina Mieras, es coneixia que Pau i Pere Debon (veu i bateria, respectivament), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (baix) i Joan Miquel Oliver (guitarra), integrants d'Antònia Font, seran els responsables d'encetar el programa de música popular de l'Auditori de Barcelona el 30 de març. Ahir mateix, era impossible d'aconseguir una entrada a través d'internet per al concert.

La Generalitat de Catalunya ha anunciat que, a partir d'ara, la música popular guanyarà espai a l'Auditori, que albergarà la programació que s'oferia a L'Espai. Així, l'aposta perquè siguin els mallorquins els qui encetin aquest nou cicle en un espai que, fins ara, era reservat exclusivament a la música clàssica, és forta i digna d'apreciar la valoració dels mallorquins al Principat.

A més d'ells, faran part d'aquesta programació popular la sahariana Mariem Hassem, els rumbers Remendaos, els marsellesos Moussou TE Lei Jovents, el pop independent de Mazoni i el flamenc Duquenque.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.