algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

Els Castellers de Mallorca fan una bona actuació pel desè aniversari

Xiquets del Serrallo i Al·lots de Llevant els acompanyen en la jornada

X.P. Palma.
L'actuació d'aniversari dels Castellers de Mallorca (que enguany compleixen deu anys) va tenir de convidats els Xiquets del Serrallo de Tarragona (els seus padrins quan començaren el seu periple casteller) i els Al·lots de Llevant (que diumenge que ve celebraran, a Manacor, el seu desè aniversari a la plaça de sa Bassa). L'espai de l'Escorxador, a Palma, va ser l'escenari per a una bona actuació, tot i que la temporada és molt primerenca. De fet, les millors actuacions es veuen a final de temporada, quan els castellers estan rodats i els assajos són més continus que no a l'hivern.

Els primers a actuar foren els Al·lots de Llevant (camisa verda), que feren un tres de set, un intent desmuntat de dos de sis; un dos de sis; un quatre de sis; i dos pilars de quatre simultanis.

Els convidats especials de la feta, els tarragonins Xiquets del Serrallo (camisa blava), feren un dos de sis, dos intents desmuntats de tres de set; un quatre de sis amb agulla; un tres de sis i un pilar de sis carregat.

Els Castellers de Mallorca (que llueixen camisa vermella) tingueren una bon molta actuació amb un cinc de set; un quatre de set amb agulla; un tres de set; i dos pilars de cinc i dos pilars de quatre simultanis, en una figura on els Castellers de Mallorca han modificat, afegint-hi un pilar, la figura del vano.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.