algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

El Cor Infantil del Principal actuarà a Barcelona amb 'Els al·lots del cor'

Les dues formacions cantaran al Palau de la Música el 14 de juliol


Ahir dematí no va ser un dematí qualsevol per als cinquanta-cinc al·lots que integren el Cor Infantil de la Fundació Teatre Principal. A les nou en punt, acudiren al seu assaig setmanal a la Misericòrdia, sense saber la sorpresa que els esperava una hora després.

Els components de la formació, d'entre vuit i setze anys, seguien les indicacions de la seva directora, Maria Francesca Mir, quan conegueren la notícia: cantaran el pròxim 14 de juliol, en companyia dels intèrprets de la banda sonora d'Els al·lots del cor, al Palau de la Música de Barcelona.

La consellera de Cultura del Consell de Mallorca, Dolça Mulet, s'encarregà de comunicar-los la data de l'actuació, que es completarà amb dos recitals més que tindran lloc els dies 16 i 17 del mateix mes al claustre de Sant Domingo de Pollença. «En principi, volíem correspondre a la visita realitzada aquest Nadal i viatjar nosaltres a Lió. Més tard, sorgí l'oportunitat de cantar junts i decidírem que seria un bon premi per als components del Cor Infantil», afirmà Dolça Mulet.

La notícia causà una gran sorpresa entre els integrants de la formació. Aplaudiments, cares d'alegria, sospirs i fins i tot nervis en foren la nota predominant. «Estam molt contents, ara ens haurem de preparar a fons per oferir un programa interessant», assegurava la seva directora, Maria Francesca Mir. Encara no és segur, però pot ser que el concert finalitzi amb La Balanguera cantada de manera conjunta per les dues corals.

Tanmateix, aquesta història començà aquest Nadal amb una excursió a Pollença en la qual les dues formacions oferiren un petit recital. Llavors, el director de la Coral de Sant Marc de Lió, Nicolas Porte, quedà encisat per les veus dels cantaires mallorquins. «Mentre gestionàvem una visita en aquella ciutat, Porte ens telefonà per demanar-nos un concert conjunt», explicà Antoni Arenas, de la promotora Dues Aures. Tot seguit, ho comunicà al Consell. «Vàrem veure tot d'una que la iniciativa encantaria els nostres cantants».

En qualsevol cas, el pas següent no és gens senzill: demostrar al Palau de la Música el nivell del Cor Infantil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.