cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

El Cela més fabulador captiva els batxillers de l'illa de Formentera

Els joves estudiants conegueren les diferents cares de l'escriptor

X.RIUTORT.Palma.
Els joves batxillers de Formentera visitaren ahir l'exposició Camilo José Cela, fabulador: entre la memòria i la mirada al Centre de Cultura de Sa Nostra de Palma.

Tota una aventura des de l'illa Pitïusa per poder visitar l'exposició i passejar una mica per la capital balear. Encara que s'ho han hagut d'autofinançar i que només romandran a la ciutat un dia, els joves manifestaren que el viatge fins a Mallorca «sempre val la pena, és una pena que no hi puguem quedar tot el cap de setmana».

«No coneixíem directament les novel·les de Cela, però ens han fet ganes de llegir-lo, el problema és que estem massa enfeinats amb les lectures obligatòries», confessà una de les visitants formenterenques.

Els nou alumnes de batxiller que visitaren ahir aquesta exposició estigueren d'acord que el llibre més interessant de tots els explicats és La colmena, tal vegada pels objectes i la pel·lícula exposats que recorden aquell «cafè d'artistes» on Cela escrigué aquesta novel·la coral que, fins i tot, arribà a la gran pantalla. Aquest grup d'alumnes de l'IES Marc Ferrer de Formentera és un més dels que diàriament visiten l'exposició, que es pot anar a veure fins al 22 d'abril.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.