algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

La diada convoca 2.100 persones a les Portes Obertes d'Es Baluard

Molts ciutadans aprofitaren la jornada per visitar les instal·lacions

Es Baluard, Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma,celebrava ahir una jornada de portes obertes amb motiu de la celebració del Dia de les Illes Balears. Fins a 2.100 persones s'aproparen a l'escenari del museu per tal de gaudir de la seva col·lecció permanent, però també de dues mostres temporals que han atret la curiositat de milers de persones fins ara. Es tracta de Joan Miró i el món d'Ubú. Ubu aux Baléares», que s'inaugurava dia 1 de febrer i que romandrà a l'espai expositiu fins dia 16 d'abril. En aquesta exposició es palpa la fascinació que sentia Joan Miró per la figura d'Ubú, el personatge que el dramaturg francès Alfred Jarry va crear a finals del segle XIX, que va suposar un trasbals pel món de l'escena i del teatre. També varen poder gaudir de l'Amidament de Joan Coromines per Perejaume, que es va inaugurar el 18 de febrer i que fins el 26 de març es podrà veure i també participar de l'audivisual creat per Perejaume que han rebut molt bones crítiques. Aquesta exposició està produïda per Fundació Caixa Catalunya.

Juntament amb aquestes exposicions temporals, els visitants pogueren gaudir de l'obra Posta de sol a Mallorca, que el pintor català Joaquim Mir pintà amb motiu de la inauguració del Gran Hotel i que és la darrera adquisició que ha fet Es Baluard. També es va poder contemplar la resta de l'exposició permanent.

El matí varen ser 1.024 persones les que aprofitaren l'avinentesa per passar per un museu que està enclavat en un espai privilegiat. L'horabaixa, tot i el mal temps i la pluja que va caure sobre Palma, foren 1.076 les persones que s'aproparen fins a l'espai d'Art Modern i Contemporani.

El museu d'Es Baluard continua amb la política de ser el museu de referència de la ciutat i permetre que tots els ciutadans s'hi sentin còmodes i ho puguin sentir com un tros mes de la seva ciutat i de si mateixos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.