algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Biondi i Weiss centren el primer recital del cicle musical de la Caixa

A més dels concerts, el programa inclou un curs divulgatiu

El violinista italià Fabio Biondi i el clavecinista nord-americà Kenneth Weiss protagonitzaran el recital d'obertura de la temporada de concerts d'hivern de l'Obra Social la Caixa, que tindrà lloc dimecres dia 25 de gener a les 20.00 hores. El concert se centrarà en la música barroca, sobretot en peces de Bach i de Locatelli.

Segons explicà Ignasi Miró, el coordinador de l'àrea musical de la Fundació, l'actuació que obre el cicle «suposa l'oportunitat de veure Fabio Biondi en una sessió de petit format o de cambra», ja que allò més habitual és veure'l dirigint l'orquestra d'instruments originals Europa Galante. El programa d'enguany, entre el 25 de gener i el 16 de maig, s'ha preparat seguint un criteri «d'equilibri entre el vessant lúdic, el divulgatiu i el dedicat als aficionats», explicà. La proposta es completa amb dos recitals més a la seu de la Fundació la Caixa, vuit de familiars, un nou curs de divulgació musical i el concert de Pasqua.

La segona actuació serà a càrrec del pianista francès Alexandre Theraud, que tocarà per al públic peces d'Scarlatti, Rameau i Chopin. El darrer concert, que coincideix amb el final del cicle, serà del Quartet Casals, que interpretarà algunes de les obres més conegudes de Mozart, Hydn i Schubert.

El curs Redescobrim les obres mestres III serà impartit per Rafel Esteve i s'estructura en set sessions d'una hora i mitja cada una en les quals s'oferirà un recorregut històric per les principals èpoques i períodes, a través de les seves peces més representatives.

Així mateix, l'entitat organitzadora ha preparat vuit recitals per a infants, en els quals participaran el conjunt brasiler Barbatuques, el Mag Puga i el pianista Jonathan Waleson, l'Orquestra Barroca de Mallorca i el conjunt Microband. El tradicional concert de Pascua serà el dia 8 d'abril i el protagonitzarà l'orquestra Combattimento Consort Amsterdam, que hi interpretarà la Passió segons Sant Mateu, de Johann Sebastian Bach.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.