algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Miró estrena la Passarel·la Barcelona amb una col·lecció de colors vius

La mostra, que va començar ahir, pren el relleu de la desfilada Gaudí

El dissenyador català Antoni Miró fou ahir l'encarregat d'estrenar la primera edició de la Passarel·la Barcelona -PB- amb una col·lecció d'home inspirada en el ball i en la qual destaquen els colors molt vius, unes americanes més curtes i els pantalons amples. Entre ahir i avui una quinzena de dissenyadors presentaran les tendències de moda per al pròxim hivern en aquesta mostra, que ahir prengué el relleu de la Passarel·la Gaudí.

La primera sessió, d'un quart d'hora i ambientada amb música de piano, serví per mostrar propostes en les quals l'americana curta i pràctica és encara la protagonista de les col·leccions del dissenyador català, que no solen incloure vestits. Així mateix, s'hi pogueren veure pantalons de tall ample amb alguns quadres que n'alegren el fons fosc.

Per a la col·lecció exhibida ahir, Miró ha pres com a base una gamma rica de colors, com el vi, el morat i el fúcsia, com també gammes de grisos i marrons. Quant als teixits, hi destaquen les confeccions de llana, vellut i panes robustes. Algunes peces de roba són de punt i de colors molt vius i càlids, amb el complement de qualque peça lluent més adequadas per a la nit.

A més, la desfilada inclogué peces exteriors com abrics, peces per protegir-se de la pluja i caçadores de llana, pell o material sintètic. La col·lecció, inspirada en el món del ball i del swing, també inclou pantalons curts de colors per a home, completats amb escalfadors de llana i boines de diferents gammes cromàtiques.

El dissenyador explicà que amb aquest catàleg intenta «harmonitzar els trets més clàssics del que és contemporani amb una barreja d'antic i de modern».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.