cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Melcion, Gaspar i Baltasar visiten els malalts de Son Dureta i Son Llàtzer

Els pacients més menuts reberen regals i juguetes dels seus Reis


A pesar de la feinada que havien tingut dijous de matinda en totes les llars de les Balears, els tres Reis d'Orient no volgueren partir sense visitar abans els infants malalts internats en clíniques i en hospitals. De fet, els nins i les nines més petits ingressats a l'Hospital Universitari de Son Dureta s'endugueren una agradable sorpresa amb la presència de Melcion, Gaspar i Baltasar, acompanyats per la consellera de Sanitat i Salut, Aina Castillo.

La visita, tota una benedicció per als petits, ja que els alleujà almanco una estona, es tornà a repetir a Son Llàtzer. Tant els Reis com la consellera es preocuparen per l'estat de salut d'aquests pacients i també els desitjaren una recuperació ràpida, a més de lliurar-los juguetes, cosa que els feia molta d'il·lusió a tots.

Aquestes visites, que ses Majestats procuren realitzar cada any, són molt positives per als nins i les nines ingressats, i des de les direccions dels centres mèdics no posen cap emperò perquè cada any els Reis, que són màgics, es recordin dels presents per als infants hospitalitzats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.