cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

Alaior és el testimoni de la primera boda entre dues dones

J.L. GARCIA. Alaior.
La localitat menorquina d'Alaior fou testimoni de la primera boda protagonitzada per dues dones, Lourdes i Mercedes, que contragueren matrimoni ahir migdia davant d'amics i familiars. No cal dir que alguns veïns i curiosos s'aproparen per veure i felicitar les dues dones, que no podien ocultar la seva satisfacció.

La cerimònia, que fou pel civil, fou celebrada pel batle d'Alaior, el popular Pau Morlà.

Tot i que l'ambient del poble del centre de Menorca era de festa, hi hagué alguns familiars de les novies que tractaren d'impedir que la gent, i sobretot els mitjans de comunicació, fessin fotos de la cercavila que protagonitzaren les dues dones que s'havien de casar.

En un espectacular cotxe descobert vermell, ambdues amb vestits de color blanc os i amb un buquet de flors cadascuna, arribaren a la Sala alaionera acompanyades de molts de convidats, que triaren les motos per arribar al lloc on havia de celebrar-se la cerimònia.

Així mateix, ahir també es casaren, a l'Ajuntament d'Algete, a la comunitat de Madrid, dues dones: l'espanyola Susana Ruiz Pareja i la peruana Betty Teodora Cuadros Ruiz.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nacis, fa mes de 14 anys
es una merda aqesta gent esta malalta
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente