nubes dispersas
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Bunyola viu amb disbauxa la I Correguda en roba interior

Un centenar de participants es desvestiren per les festes de Sant Mateu

J.CASTELLS. Palma.
No s'ho devia pensar el llumenera a qui se li va ocórrer fer una cursa popular amb roba íntima, però el cert és que ahir vespre Bunyola va viure una festa que serà recordada durant molts mesos. Un centenar de participants, gran majoria d'homes, es van concentrar als «Desvestidors» del bar Lemoix per realitzar la I Correguda en roba interior.

La preparació de la cursa, desvestir-se en aquest cas, fou acompanyada de cervesa per encalentir els ànims, fer espassar la vergonya, que qui mes qui manco tenia, i per lluitar contra la serena que començava a caure.

Un esdeveniment com aquest, sense caire esportiu i de sobres festiu, no va poder tenir altra repercussió que la presència massiva de públic, que entre rialles i crits animà tothom. Al final, després d'una passejada més que correguda, els participants ho celebraren al crit de «Volem cervesa».

L'organització va voler també agrair i premiar la roba interior més original. El premi al més cutre fou per a Sebastià Canyelles, vestit amb una malla negra. El més atrevit, premi Rasputín, fou l'inquer Joan Serra. Així mateix, el premi Guai es va repartir entre Joana Maria i Marta, ambdues pintades de dalt a baix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.