algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

El Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat oferí la Nit de les Illes

Miquela Lladó i Cris Juanico presentaren els seus darrers treballs

C.DOMÈNEC. Barcelona.
Miquela Lladó i Cris Juanico actuaren dissabte al Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Els dos concerts, oferits a l'auditori Cal Ninyo, van constituir la Nit de les Illes, el particular homenatge de la dissetena edició del festival català a la música de les Balears. Així mateix, divendres, Joan Miquel Oliver va presentar els temes de Surfistes en càmera lenta.

La mallorquina Miquela Lladó va oferir un concert íntim, amb els temes del seu disc Com un vental. L'exvocalista de Música Nostra presentà una sèrie de temes propis i versions de cançons com Me'n vaig a peu, de Joan Manel Serrat, o Mai donis per finit, de Joan Bibiloni. Lladó aprofità l'ocasió per referir-se al discutit tancament de l'emissora Som Ràdio.

Per la seva part, el menorquí Cris Juanico interpretà les cançons de Memòria, el seu primer disc en solitari després de la fructífera etapa amb Ja t'ho diré. El treball, que ha guanyat tres dels quatre premis Enderrock en la categoria de cançó d'autor, recupera algunes cançons populars menorquines, amb peces com Jota des Mercada o Ses al·lotetes, i les actualitza a les noves tendències.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.