algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Cort destina 35.000 euros a les festes de la patrona de Palma

Música, mercats, esport i ball de bot a partir de dimecres dia 7


La regidora de Participació Ciutadana de Cort, María José Frau, presentà ahir el programa de festes de les celebracions de la Mare de Déu de la Salut, patrona de Palma. El conjunt d'activitats, amb un pressupost de 35.000 euros, s'iniciaran dia 7 amb la tradicional cercavila, la concentració d'entitats ciutadans i desfilada, i l'ofrena floral i de fruits a l'església de Sant Miquel. Els actes s'estendran fins dia 17.

A la presentació del programa assistiren, entre d'altres, Antoni Serra, director de s'Institut; Antoni Serra, rector de l'església de Sant Miquel; Josep Cabrinetti, director de l'emissora Cope a Balears, i Tolo Güell.

Dijous 8 la corporació municipal farà el seu tradicional recorregut, acompanyada pels tamborers de la sala i els cossiers de l'escola municipal. Després de la missa solemne a Sant Miquel, la Banda Municipal de Santa Cecília de Son Rapinya oferirà un concert a la plaça Major.

El 9 de setembre l'oferta serà doble. Per un costat, Cadena Cien presenta el concert del guitarrista Javier Vargas Blues Band al parc de la Mar a les 22.00 hores. Una hora abans, al palau municipal d'esports de Son Moix tendrà lloc la presentació de l'equip Palma Aqua Màgica, que s'enfrontarà en un partit al Cai Saragossa.

El mateix divendres, i fins l'11 de setembre, la plaça d'Espanya acollirà el mercat pagès mallorquí, ambientat al segle XVIII. Així mateix, dissabte i diumenge la plaça serà l'escenari de les actuacions de ball de bot de Revetla de Sant Antoni i Tamarell.

La següent setmana tendrà en el seu dia a dia les actuacions d'Aaron Lordson i un homenatge a Frank Sinatra, «La Veu», per part del músic mallorquí Toni Obrador a la plaça de l'Artesania. La Banda Municipal de música de Palma també actuarà a la plaça d'Espanya. Divendres 16 l'espectacle «Musical de Musicals» durà Un paseo por Broadway al parc de la Mar.

Del 7 al 16 les clàssiques visites guiades duran els ciutadans i turistes pels racons històrics de Palma. Val a dir que dels 14 itineraris que es realitzaran, tan sols 2 seran en català, la mateixa quantitat que en anglès. Contràriament, les guies en castellà i alemany seran cinc en cada idioma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.