muy nuboso
  • Màx: 18.08°
  • Mín: 11.39°
18°

La XXIII Fira del llibre dedica la segona jornada als més menuts de la família

Presentació del Quixot, signatures de Rosa Maria Colom i contacontes foren l'oferta

S.B. Palma.
La Fira del Llibre de Palma va tancar ahir la seva segona jornada i es prepara per a la tercera, que posarà punt i final al primer cap de setmana de la gran festa dels llibres. El bon temps va ser una de les notes dominants de la jornada, com també la presència de nombrós públic infantil.

I és que ahir els més menuts de la família tenien dos al·licients esperant-los: la presentació del Quixot manuscrit per 3.000 escolars de les Illes que ha editat Escola i Oci, i la presència d'una de les autores de les Illes que més s'estimen els menuts, Rosa Maria Colom.

Però no es varen limitar a això. I és que els organitzadors han tengut molt clar que mimar els més menuts és guanyar lectors per al futur i per això varen poder gaudir d'una actuació de mímica i després varen escoltar els contes que va explicar Nati de Grado.

La fira va començar la seva activitat a les deu i mitja del matí, amb algunes botigues que varen ser més puntuals que les altres, i amb una temperatura al sol de 32 graus que feien presagiar que seria un bon dia, i les expectatives, almanco pel que fa al públic, es varen complir, i és que molta de gent va passar per la plaça d'Espanya i pel recinte de la fira.

Rosa Maria Colom va ser ahir una de les grans protagonistes del recinte, ja que va signar exemplars de la seva darrera per als més menuts: Divendres 13 i altres històries inquietants, que ha estat publicada per l'editorial valenciana Bromera.

Les signatures seran una de les constants en aquests dies de la fira, i avui el relleu de Colom el prendrà l'escriptor Sebastià Alzamora, que signarà exemplars de la seva darrera obra, La pell i la princesa. Amb aquest text el llucmajorer va ser guardonat amb el darrer premi Josep Pla, i precisament l'excés de feina de la promoció d'aquesta obra, que va ser una de les més venudes durant el passat Sant Jordi, fou un dels arguments que esgrimí en la seva dimissió com a cap de promoció exterior de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

Alzamora signarà els exemplars del seu llibre a l'estand de la llibreria Selecta-Aloma a partir de les 19.30 hores. D'altra banda, Manel Toda, guanyador en la categoria de conte infantil dels concursos de Jo Escric, també signarà avui exemplars del seu llibre a l'estand de la Fundació Cabana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.