nubes dispersas
  • Màx: 33°
  • Mín: 26°
33°

El bosc de la Seu il·lustra l'època medieval

Un centenar d'artesans participen fins avui al mercadet organitzat amb motiu de les festes del Corpus

Devers un centenar d'artesans reviuen fins avui a les escalinates i el bosc de la Seu de Mallorca antics oficis i costums que tansporten els vianants a l'època llunyanya dels mercadets medievals.

I la possibilitat de gaudir de l'entorn i recordar una forma de vida diferent a l'actual, en la qual teixidores, ebenistes, sabaters, pelleters i altres artesans compartien espai, va atreure ahir un nombrós públic fins al mercadet, convocat amb motiu de les celebracions de les festes del Corpus a Palma.

Entre els nombrosos visitants que s'aproparen a la mostra, la tinent de batle de Turisme i Promoció Exterior, Francisca Bennàssar, i la regidora de Dinamització Ciutadana, María José Frau, van recórrer els 54 aparadors que la integren i que exhibeixen productes originals de Balears, Catalunya, València, País Basc, Astúries i Andalusia.

Aquests productes i, especialment, les demostracions en viu del procés d'elaboració de les distintes activitats artesanals, convertiren el bosc de la Seu en un mercadet en què totes les activitats socials de l'època medieval es trobaven representades amb parades de terrissaires, ferreters i teixidors, entre altres, que comparteixen espai amb músics, titellaries i xerraires. En definitiva, un mercadet medieval on el visitant pot gaudir de la «qualitat» de productes «exclusius» molt atractius, com afirmà el vicepresident de l'Associació d'Artesans de Mallorca, Francisco Rojas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.