cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
13°

El «Glòria» de Vivaldi clausura la XIII trobada anual de les corals de Mallorca

L'encontre ha reunit a Palma més d'un miler de cantaires de 35 formacions vocals

87914
Corals de sa Pobla, Son Servera, Alcúdia i Santa Margalida. | CURRO VIERA.

Un miler de cantaires procedents de 35 formacions han participat aquest cap de setmana en la XIII Trobada de Corals de Mallorca, que s'ha duit a terme a la sala Magna de l'Auditòrium de Palma. Per clausurar l'encontre, una selecció de cantaires de les diferents corals, dirigida per Pau Bernat, va interpretar eGlòria de Vivaldi acompanyada de l'Orquestra Simfònica que, sota la batuta d'Agustí Aguiló, va comptar amb la participació de les solistes Eulàlia Salbanyà i Cristina Van Roy.

Les 18 corals que van actuar ahir ho feren en quatre grups, com ja va ocórrer amb les 17 que van cantar dissabte. Catalina Puig va dirigir la primera intervenció, en la qual van prendre part la Capella Teatina, l'Orfeó Artanenc i les corals de Felanitx, Santanyí i s'Alzinar. Tot seguit va ser el torn de les corals de sa Pobla, Son Servera, Alcúdia i Santa Margalida, amb direcció de Jaume Sampol i acompanyament al piano de Toni Rian.

Mariano Cortés va ser l'encarregat de portar la batuta davant de les corals de Consell, del Sagrat Cor i Sant Jaume, que amb Pro Música Chorus i L'Harpa d'Inca oferiren un recital que va comptar amb la col·laboració a l'orgue de Leonor Vich. Finalment, Mariano Portas va dirigir les formacions Amics de la Música, Orfeó Castellitx, la Coral de Sant Joan i el Cor d'Esporles.

A aquests quatre grups s'han de sumar els altres quatre que hi van participar aquest passat dissabte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.