algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Porreres es posa a punt per viure els dies 28 i 29 l'Acampallengua 2005

Lax'n'Busto i Antònia Font, caps de cartell de la nit


Els Joves de Mallorca per la Llengua es troben immersos ja en els darrers preparatius de l'Acampallengua 2005, que enguany serà a Porreres el cap de setmana de dia 28 i 29 de maig. En aquesta edició, el concert de dissabte, l'activitat que més públic congrega en aquesta cita anual, estarà protagonitzat per Lax'n'Busto, Antònia Font, Obrint Pas i Es Reboster. L'assemblea que donarà el manifest que anualment reivindica les conclusions dels assistents en matèria de defensa de la llengua, estarà envoltada d'un seguit d'activitats lúdiques i culturals.

Amb els anys, l'Acampallengua ha anat ampliant el ventall d'edats al qual es dirigia, amb l'objectiu de demostrar la possibilitat de l'ús social del català en circumstàncies normals i afavorir la integració dels no catalanoparlants, un dels pilars dels organitzadors i que cada any s'incrementa en assistència, segons explicà Josep Bernat Sánchez, portaveu dels Joves.

Els assistents gaudiran de la germanor del cap de setmana amb tallers, torneigs esportius, música, gastronomia i les incorporacions de novetats com l'Envelat de les Lletres, on es presentaran algunes novetats editorials, l'Espai UIB amb un seguit de conferències, o una mostra de cantautors on s'escoltarà Victòria Salvà, David Vidal, Feliu Ventura, Miquela Lladó i Joan Miquel Oliver.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.