cielo claro
  • Màx: 35°
  • Mín: 27°
34°

El Festival de Teresetes comença avui les seves representacions

El certamen recorrerà 15 localitats fins el 22 de maig

La varietat de propostes, l'augment de companyies i l'increment de localitats participants, amb la inclusió d'Andratx i Santa Margalida, són les principals novetats del VII Festival Internacional de Teatre de Teresetes.

El certamen arrenca avui amb un cercaviles que començarà als jardins del Centre Cultural de la Misericòrdia i que finalitzarà a l'espai de ses Voltes, lloc en el qual s'escenificarà la primera obra: Jiño, de Titelles Trompicallo. En total, la cita internacional recorrerà fins el pròxim dia 22 de maig un total de 15 localitats mallorquines: Alcúdia, Algaida, Andratx, Binissalem, Calvià, Inca, Lloseta, Mancor, Muro, Palma, sa Pobla, Pollença, Porreres, Santa Margalida i Son Servera.

Entre algunes de les propostes que conformen el programa, la companyia Pa Sucat presentarà Les meravelles de l'Orient, «un espectacle amb titelles de guant i actors», segons Eudald Ferrer. «Representam una companyia ambulant de joglars que explica les aventures de Jordi de Muntalt». Norwich Puppet, d'Anglaterra, ha optat per seleccionar un muntatge que dóna una visió personal de Blancaneus, mentre que S'Estornell s'ha decantat per Ombres xineses, una nova obra amb la qual el grup commemora els seus trenta anys de vida.

Tornassol, per la seva banda, participa en aquesta edició del festival amb un contacontes en el qual es llegiran «històries ecològiques que tracten temes com la defensa de la Terra o la tala de boscos», va explicar Asja Schalekamp, i, els asturians Kamante, representaran La caixa groga, «un microespectacle ideat per incentivar la lectura i l'ús d'objectes com a forma d'expressió», va explicar Luisa Aguilar.

La llista de companyies que completen el programa d'aquest setè festival la integren Diego Stirman, Barbara Mélois, Ninot, Ambulo, Àngels de Drap, Karromato, Pep Gómez i Toni Zafra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.