lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Corregudes de caragols a Sant Jordi

La cinquena edició de la Fira congregà un públic nombrós


Tot i que molts siguin encara escèptics, les corregudes de caragols organitzades per la Fira de Sant Jordi resulten d'allò més emocionants. Petits i grans hi competeixen amb els seus «campions» oferint-los una branqueta d'enciam i tirant-los aigua a tall de pluja perquè s'animin en el seu camí cap la meta.

La jove Cati Cabot guanyà, gràcies a la major «velocitat» del seu exemplar, una de les moltes curses disputades ahir horabaixa en la V Fira del Caragol. Abans de la sortida, es percebien nervis entre els més menuts, que no dubtaven que el seu caragol seria el que agafaria avantatge de tot d'una.

Llamp, que és com s'anomena el de Catalina Cabot, fou un dels vencedors. En altres casos, alguns exemplars guanyaren per mitja banya, de tan disputada que havia resultat la cursa.

El bon ambient regnava a la plaça de Sant Jordi, on cada pic són més els participants i els visitants d'aquesta festa que té com a protagonista el caragol i la seva velocitat, sovint menyspreada però ahir lloada i aclamada.

Avui el programa de la Fira de Sant Jordi continurà endavant i permetrà a molts de visitants descobrir la gran varietat de plats elaborats amb tan «viscós» ingredient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.