muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La Trobada d'Escoles Mallorquines reuneix centenars de persones a la Real

Visites al Monestir, exposicions i tallers centraren el XXI encontre


Centenars de persones, petits i grans, van participar la jornada matinal d'ahir en la XXI Trobada d'Escoles Mallorquines, que es va celebrar al Monestir de la Real. Fins al centre d'oració en què el beat Ramon Llull trobà refugi espiritual van acudir, des de primeres hores del matí, els visitants que han participat en aquesta nova convocatòria de la cita, que té l'objectiu de crear una escola activa en català i arrelada a l'entorn.

L'encontre oferí enguany als participants un ric ventall de propostes per gaudir de la jornada. Entre d'altres activitats, els assistents van poder gaudir amb la visió d'una àmplia exposició, que aplegava un significatiu nombre de manualitats i treballs col·lectius, realitzats pels diferents grups escolars dels centres educatius mallorquins que participaven a l'encontre.

Per la seva banda, els adults van tenir l'oportunitat de realitzar una completa visita guiada que els mostrà les dependències interiors i el més significatiu de l'entorn del Monestir de Santa Maria de la Real. En aquest recorregut, els participants van poder descobrir alguns detalls de la història que s'amaga rere els murs d'aquest significatiu centre. Samarretes commemoratives de la Trobada, i també reivindicatives de la plataforma «Salvem la Real», es van posar en venda per a grans i petits.

No van faltar tallers de pintura i manualitats per al gaudi i l'entreteniment dels al·lots i al·lotes més petits, que amb llapis de colors van realitzar dibuixos en què van posar de relleu les seves dots artístiques i creatives. Els jocs i animacions infantils van donar pas a l'acte central i manifestació amb la qual es va clausurar la XXI Trobada d'Escoles Mallorquines. En definitiva, una jornada, la d'ahir dissabte, festiva, reivindicativa i de convivència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.