algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

Sterlin captiva el panorama musical estatal

Els mallorquins actuaren el passat dimarts al programa de Buenafuente en una intensa gira promocional

67858
L'actuació a TVE fou molt seguida pel públic jove.


El grup mallorquí Sterlin ha aconseguit en poc més d'un mes realitzar el somni de moltes joves bandes illenques. El passat 4 d'abril presentaren el seu disc de debut The Loneliest Girl in the World, editat pel segell madrileny Subterfuge. A partir d'aquell mateix dia començà una activitat frenètica per a la promoció estatal del seu treball i aconseguiren una repercussió mai vista.

El punt màxim en la seva incipient presència als mitjans de comunicació fou la seva actuació el passat dimarts al programa del popular presentador Andreu Buenafuente, a Antena 3. A més, els mallorquins han mostrat ja les seves cançons a «Los Conciertos de Radio 3», de TVE; «Select», d'MTV; i també han actuat a Barcelona TV; Flaix TV; al programa «Palomar», de Canal; «Miradas», de la segona cadena de TVE; «Loops», de C33; «Intro», de 40TV; «Musica 1», de TVE, i «La hora wiki», de Canal +.

Liderats per la cantant Adela Peraita i el guitarrista Steve Whiters, Sterlin es també el grup de Toni Toledo, bateria; Paco Torres, guitarra; Juanjo Rosselló, baix; i Dani González, piano.

El grup presentà el seu treball al Teatre Lloseta, dins els actes del Festival L'Alternatilla. A més, han actuat ja al Valladolindie, al Festival de Cine de Màlaga i al Universimad. A partir del 15 de maig començaran una gira, a la qual encara s'hi estan afegint nous concerts arreu de la geografia estatal, i ja estan confirmades les seves actuacions a Madrid, Pamplona, Bilbao, Granada, Almeria, Múrcia, A Corunya, Vigo, Pontevedra, Gijon, Santander i Càceres.

Davant d'aquesta impressionant programació els d'Sterlin es mostren sorpresos. «Més del que ens esperàvem» ja que «no esperàvem ser una de les màximes prioritats de la discogràfica». En aquest sentit els músics apuntaren que «Subterfuge ha treballat molt dur».

Paco Torres afirmà que «hem d'aprofitar el moment i agafar fort tot el que ens vengui». Novell en això de les gires, televisions i entrevistes, el guitarrista apuntà que «ens ho estam passant molt bé. Ara és el moment de riure, ballar, beure i fer concerts». Segons Whiters, un dels secrets de l'esforç del segell és que «tots hem estat disponibles per fer la feina de promoció».

Menció a part mereix pels músics la recent participació al show de Buenafuente. «És un programa on s'hi pot gravar un disc. Ens van tractar molt bé, amb molta estima. L'equip de so és superb i fan la seva feina amb moltes ganes. Una anècdota que ens van contar és que, quan Moby hi va ser, demanà una còpia de l'actuació per mostrar-la d'exemple de com s'han de fer les coses».

Sterlin aprofita qualsevol moment, a una prova de so o a l'habitació de l'hotel, per preparar noves cançons. El seu proper moment a l'illa serà el 24 de juny a Muro, on estaran amb Australian Blonde.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.