algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Marc Rigo: «Afront el nou repte amb un esperit conciliador»

Ha estat nomenat director de la Fira de Sevilla

A.B./M.P. Manacor.
«Afront el repte amb molta il·lusió, amb ganes de fer feina de dialogar i amb un esperit conciliador. La meva idea és incorporar noves iniciatives i fer que la Fira d'Art Contemporani ArteSevilla sigui una de les més importants d'Espanya». Així ha assumit Marc Rigo el seu nomenament com a director d'aquesta fira que es desenvoluparà en el mes de gener en el Palau d'Exposicions i per la qual passen cada any al voltant de 30.000 persones.

Respecte a com s'organitzarà va manifestar que «aquesta serà la VIII edició. Durant set anys ha tingut coses bones i hem analitzat el que es podia millorar. Volem assumir un nivell de qualitat important, que hi hagi gran participació internacional i per primera vegada es comptarà amb la presència del Marroc».

D'altra banda el seu objectiu és també potenciar la participació balear en aquesta fira. «És un moment molt important per reconduir aquesta participació. A totes les galeries que hi vulguin participar tindré gran cura d'elles». Rigo parlà també de les relacions entre els galeristes. «Estam en una fase de disgregació, les galeries se separen per objectius l'esperit associatiu està molt trencat».

Rigo considera que «parlar d'enveges en aquest món es una equivocació perquè un galerista mai no s'ha de veure com un competidor. Les enveges no condueixen enlloc sinó el que de veritat du a alguna banda és la professionalitat i el bon gust». El propietari de la galeria Quàsars de Manacor i president de l'associació de galeries d'Art contemporani de balears assegura que «entre els objectius de la seva galeria està potenciar molt els joves valors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.