cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 25°
27°

Per què Mallorca encisa el qui la visita?

Un volum recull les impressions de 52 personalitats vinculades amb l'Illa on n'expliquen els motius

JOANA NICOLAU.Palma.
Cinquanta-dues personalitats de diferents nacionalitats vinculades amb Mallorca, alguns d'ells residents, manifesten en un llibre per què l'Illa és un lloc especial. El projecte fou impulsat pels artistes Ben Jakober i Yannick Vu a través de la fundació i ha comptat amb el suport de la Conselleria de Medi Ambient del Consell insular.

Sota el títol de I love Mallorca because... personalitats com ara l'actor Michael Douglas, l'empresari David Stein, la dissenyadora Sybilla, artistes com Fabrizio Plessi i Rebecca Horn, la model Claudia Shiffer, la princesa Michael de Kent o líders com el Dalai Lama, entre un llarg seguit de noms coneguts a l'àmbit tant nacional com internacional aporten a través d'una frase el seu parer sobre Mallorca i quin significat té per a ells.

Les seves apreciacions s'acompanyen de fotografies realitzades per Pere Colom durant els mesos de febrer i març d'enguany. En elles es mostren racons de Mallorca, la majoria impossibles d'identificar, i captades des de l'aire.

En total s'ha fet una primera tirada de 5.000 exemplars del volum que es distribuiran a través de punts de venda del Consell, com la Misericòrdia, a l'aeroport i a diferents indrets de Mallorca vinculats amb el turisme. La intenció és, segons explicà el conseller Miquel Àngel Borràs, donar a conèixer als nostres visitants impressions sobre la nostra illa de gent que la coneix de prop i l'estima. Entre les aportacions que s'inclouen al llibre destaquen des dels colors de l'illa, el caràcter de la gent, la diversitat de paisatges i la mar que l'envolta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.