cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

La quarta fira de la Ciència tanca amb una festa per als sentits

La darrera jornada posà el punt en la gastronomia i l'enologia

L'èxit de públic i participació han marcat les jornades de la IV Fira de la Ciencia i la Tecnologia que va finalitzar ahir al recinte de Fires i Congressos de Palma, i que va comptar amb l'assistència del rector de la UIB, Avel·lí Blasco. Els al·lots i joves han tingut un especial protagonisme i s'han integrat en les xerrades i tasts que han impartit experts professionals, xefs de cuina i enòlegs, qui els han fet conèixer i experimentar en el camp interessant de la gastronomia.

Antoni Piña va dirigir durant el matí d'ahir un tast interessant d'ensaïmada mallorquina. Hi va intervenir també l'enòleg Mikel Garaizábal, la xerrada del qual va versar sobre com familiaritzar el consumidor de vi utilitzant les noves tecnologies.

Molt esperada per tots fou el tast de sobrassada mallorquina, que va anar a càrrec de Joan Mora, director del comitè de Tast de la Denominació Sobrassada de Mallorca. Altres activitats no menys interessants van copsar la jornada final, en la qual es va lliurar el II Premi de Fotografia, que féu guanyador Rodrigo Andrés Romero.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.