lluvia ligera
  • Màx: 10.86°
  • Mín: 7.92°

La cadena Cope reconeix els seus «Populars» 2004 al Poble Espanyol

Més de 300 personalitats varen assistir a l'acte que commemorava els 25 anys de vida dels guardons

El Poble Espanyol de Palma serví ahir vespre d'escenari per al lliurament dels premis Populars 2004 que anualment atorga la Cadena Cope. L'esdeveniment, que reuní les autoritats de la Comunitat, així com membres destacats de la societat, coincidí amb la celebració de les noces de plata dels premis.

Així, en un ambient distès, es va desenvolupar l'entrega de guardons, que incorporava per primera vegada el premi Teodor Úbeda, en memòria del desaparegut bisbe de Mallorca. L'artista d'origen alemany Nils Burtwitz rebé aquesta distinció «per la seva integració a l'Illa i per estimar-la profundament com el desaparegut prelat valencià».

Pel que fa a la resta de guardonats amb els «Populars 2004», foren l'entrenador del Reial Mallorca, Héctor Raúl Cúper, per haver tornat la il·lusió a l'afició vermellenca «que recorda com va fer gran el club en la seva anterior etapa a Palma»; el Taller de Restauració del Bisbat de Mallorca, per la seva trajectòria «i la important feina realitzada amb el Sant Crist de la Sang»; els comerços solidaris de S'Altra Senalla; el cantant Llorenç Santamaria i la Rellotgeria Alemana.

A l'entrega dels guardons seguí un sopar de gala al qual assistiren més de 300 persones amenitzat per The Slavours.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.