cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

Bunyola honora el pintor Koslowsky amb una exposició

S.B. Palma.
La vila de Bunyola ret homenatge durant aquests dies al pintor Jacques Koslowsy, mitjançant una exposició retrospectiva que ve a posar el colofó a la celebració de l'any que el poble ha dedicat a la seva memòria. A la mostra, instal·lada a la sala parroquial de Bunyola, s'hi pot veure un total de 32 obres i fou inaugurada el 30 d'octubre passat, just el dia en què se celebrava el centenari del naixement d'aquest artista.

El recull ha estat preparat per l'associació que du el nom del pintor, que ha estat treballant tot l'any per celebrar-ne els actes, i la comissària és Joana Maria Palou, directora del Museu de Mallorca.

La mostra és integrada per peces de col·leccions particulars que s'han cedit de manera especial per a l'ocasió. S'hi observa una diversitat de temes que va des de paisatges de París fins a motius mitològics, passant per diferents estudis de figures nues, natures mortes, paisatges i indrets de Palma, escenes de barques, els paratges de Bunyola i els famosos moixos que convertí en protagonistes dels seus llenços en múltiples ocasions. És a dir, una manera de fer-se una idea de les facetes de Koslowsky.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.