algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Pere A. Serra i Sebastià Pastor, distingits amb els Brot de Pi

El reconeixement l'atorga el consistori de Santa Maria i els cellers

JULIAN AGUIRRE. Palma.
L'Ajuntament de Santa Maria del Camí va celebrar ahir el lliurament de les primeres insígnies Brot de Pi amb motiu de la II Festa del Vi Novell, reunint els diferents cellers i cellerers del poble, a més dels dos protagonistes i homenatjats. Sebastià Pastor Batle, de Can Vinagre, i Pere A. Serra Bauzà, president del Grup Serra, varen rebre la distinció de plata de mans de la batlessa de la localitat, Rosa Vich.

Un emocionat Sebastià Pastor va agrair el reconeixement que el poble li realitzà per ser el pagès vinater en actiu amb més anys d'experiència al poble de Santa Maria, al capdavant dels cellers més prestigiosos.

Per la difusió
El guardó a Pere A. Serra es deu a la difusió que, a través dels mitjans informatius que presideix, ha fet i continua realitzant entorn del món del vi, conservant i promocionant l'esmentada tradició. A més, com va assenyalar la mateixa Rosa Vich, «és un dels més fervents defensors del vi de Mallorca i manté relació amb la terra de Santa Maria».

Ambdós homenatjats es referiren a la necessitat de conservar les nostres arrels més tradicionals i els productes illencs. En aquest sentit, la sala de plens es va omplir de veïns que contemplaren un emotiu i entranyable acte. Entre ell s'hi trobaven Antònia Juan Garau, del celler Es Cavallers; Antoni Ramis, del celler Ramanyà; Pere Calafat, de Jaume de Puntiró; Sebastià Pastor, de Vins Pastor; Bartomeu Rubí, de Can Rubí, i Ramón Servalls, de Macià Batle, a més de Mateu Morro i Ramon Más i Àngela Candel, regidors de l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.