nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

Isabel Coixet comença a rodar «La vida secreta de les paraules»

La directora catalana Isabel Coixet començarà avui el rodatge de la seva nova pel·lícula, La vida secreta de les paraules, una producció d'El Deseo amb la participació de Mediapro, de 4 milions d'euros de pressupost i que quedarà enllestida a final de desembre. Coixet ha aconseguit el reconeixement del públic i la crítica amb Mi vida sin mí i Cosas que nunca te dije.

La vida secreta de les paraules té un repartiment encapçalat per Sarah Polley (Mi vida sin mí), Tim Robbins (Mystic River, Cadena perpètua), Javier Cámara (La mala educación, Torremolinos 73) i Eddie Marsan (21 grams,Gangs of New York), entre altres.

La pel·lícula, que es rodarà a Madrid i a Irlanda del Nord (Belfast), conta la història de Hanna, una dona de 30 anys hermètica i misteriosa. Du una existència monòtona i solitària, treballant en una factoria tèxtil, però es veu forçada pel gerent a anar-se'n de vacances a un petit poble costaner davant una plataforma. L'atzar la porta a passar uns dies allà per tenir cura d'un home, Josef, que ha patit cremades que l'han deixat temporalment.

A més de Josef, a la plataforma hi treballen Dimitri, un home solitari d'origen rus amb un estrany sentit de l'humor; Simon, un cuiner espanyol que combat l'avorriment creant sopars temàtics per als membres de la plataforma; Martín, un enginyer idealista i apassionat de la mar que ha forjat una curiosa amistat amb Lisa -una oca que Simon pretén convertir en foie gras; i Liam i Scott, una parella d'anglesos una mica bruts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.