algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

La Misericòrdia acull una exposició de gravats sobre Costa i Llobera

La mostra romandrà oberta fins dia 25 i després itinerarà per Mallorca

El centre de Cultura La Misericòrdia inaugurà ahir l'exposició Homenatge a Miquel Costa i Llobera. Poemes i gravats. La mostra, que està previst que itineri per algunes poblacions de Mallorca, s'organitza amb motiu de la celebració del 150 aniversari del naixement del poeta pollencí i canonge de la Seu, autor d'obres tan cèlebres com ara el poema Lo pi de Formentor.

Fins a nou gravadors han editat un llibre, fet a mà, amb gravats originals inspirats en els poemes d'aquest autor. El llibre ha estat coordinat per Marta Lloret i Pilar Cerdà. La tirada del llibre és de cinquanta exemplars, tots ells numerats. Els textos explicatius del volum han anat a càrrec de Bernat Cifre, actual vicepresident de la Fundació Rotger Villalonga i de l'escriptor Biel Mesquida.

De manera paral·lela, el Consell de Mallorca també ha editat fins a 2.000 catàlegs, que serviran de reflex del llibre original, així com també de les successives exposicions itinerants dels gravats. Els artistes que han participat en l'elaboració dels gravats inspirats sobre els poemes són Pilar Cerdà, Rosa Brugulat, Josefa Torres, Maite Marín, Miquel Rocabruna, Josefina Miguel, Mercè Diogene, Pilar Perdices i Marta Lloret.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.