algo de nubes
  • Màx: 12.03°
  • Mín: 7.77°
12°

La Buena Vida: «Continuam cantant a la vida, a les situacions agres i dolces però deixant un espai a l'esperança»

El grup donostiarra presentarà demà el seu nou àlbum al Teatre Xesc Forteza


El grup La Buena Vida presentarà les cançons del seu darrer treball discogràfic, anomenat Àlbum, el proper dissabte al Teatre Xesc Forteza de Sa Calatrava, en un concert que començarà a les 21.00 hores. La banda de Donosti arriba al seus sisè disc i marca un punt d'inflexió en la seva carrera. Deixant enrere les orquestracions més elaborades, el nou treball aposta pel pop cuidat, delicat i molt divers recuperant l'esperit de les seves primeres produccions. Mikel, guitarra i compositor de la formació, explicà a Diari de Balears el moment dolç que viu la banda actualment.

-Com està funcionant el nou disc?
-La veritat és que molt bé, les vendes són bones, hem fet una campanya important, amb el suport del segell. El fet de fer una gira molt extensiva ens ha ajudat a acostar-nos més al públic, i la crítica ha estat molt positiva.

-Què tal el canvi de multinacional a segell independent una altra vegada?
-Ens ha servit molt, aclarint-nos molt les coses. Hem vist els dos costats i hem après com fer les coses millor i ampliar el públic. El fet de cantar en castellà ajuda molt en aquest país, però és molt difícil estar a l'alçada comparant-ho amb els que ho fan en anglès. Però sempre hem tengut clar que volíem cantar en aquest idioma i a la llarga, el fet que el públic entengui el que dius, ens ha ajudat.

-Quin és l'objectiu d'Àlbum?
-No volíem repetir el que ja havíem fet abans , volíem aconseguir un so més directe, menys ambiental. El fet de ser 4 compositors ens dóna un ventall ample i ens permet evolucionar. El resultat és la conseqüència dels altres discs, tocant gairebé de tot menys electrònica. En les lletres crec que hem millorat, seguim cantant a la vida quotidiana, a les relacions personals, cançons tant agres com dolces, però deixant sempre un espai per a l'esperança.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.