nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.51°
11°

Internet dispara els comentaris i rumors sobre el príncep i Letizia

El viatge a Las Bahamas és objecte de tota casta d'insinuacions

Internet es revela com una eina pràctica per saber allò que no surt als mitjans de comunicació convencionals, de vegades massa condicionats per haver de contrastar informacions impossibles de contrastar o, pitjor, impossibles de publicar per compromisos editorials. Internet informa -o desinforma- lliurement, sense traves. I és a partir d'aquí on comencen a sortir fets curiosos entorn al príncep Felip i la seva promesa, Letizia Ortiz.

De fet, res no hauria passat si la Policia nord-americana no hagués obligat, dissabte passat, Felip i Letizia a passar pel control de duanes, quan ambdós tornaven a Madrid des de Las Bahamas via Miami. Què havien anat a fer, a Las Bahamas, els dos nuviis? I amb qui? I què els impedí notificar a les autoritats dels EUA el seu trànsit amb el temps suficient com per no haver de passar per l'estricte control policial, que s'agreujà per les protestes del seguici reial?

Els portaveus de la Casa Reial espanyola pateixen des de llavors un noviure desmentint tot allò que està sortint per Internet. Per exemple: que hi va haver un comiat de fadrins a Las Bahamas, on hi participaren una trentena de vips, entre els quals hi havia Alfonso Fierro, Javier Merino i la seva esposa, Mar Flores; Carlos Sainz o Laura Ponte. Segons les fonts oficials, Felip i Letizia anaren a Las Bahamas a descansar i amb una parella d'amics. No hi hagué festes, perquè se suspengueren per la tragèdia de l'11-M.

Sigui com sigui, hi ha planes a la web que es demanen qui pagà el viatge del príncep i la promesa; de qui era el jet privat amb el qual anaren de Las Bahamas a Miami; per què no esperaren a la lluna de mel; o per què no passaren la Pasqua amb família a Mallorca, tal com havia anunciat la Casa Reial.

Aquest cúmul de preguntes se suma a altres esdeveniments que no acaben de ser ben vists, com ara l'entrevista a tota plana amb la cada vegada més «popular» Erika, la germana de Letizia, a la revista Hola. O el temor que s'estigui creant una autèntica «cort» al voltant del príncep, un entorn al qual renunciaren des d'un primer moment Joan Carles i Sofia, i que contribuí a la seva popularitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.