algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

La Seu acull un concert instrumental i coral a benefici d'Aspanob

La Seu va acollir, ahir vespre, un concert coral i instrumental a benefici de l'Associació de Pares d'Infants Oncològics de les Balears, Aspanob. Per un dia, la música es va posar al servei d'una bona causa. La resposta del públic va ser massiva, omplint gairebé tots els bancs del temple.

Entre els assistents s'hi podia veure Francesc Fiol, conseller de Cultura del Govern; Rogelio Araújo, regidor de Cultura de l'Ajuntament; i Joan Bestard, president del Capítol de la Seu de Palma. Aquest darrer es va encarregar de presentar l'acte.

La joventut i l'experiència s'uniren per a un concert en el qual destacava la presència de les veus i els instrumentistes del futur al costat d'intèrprets ja consagrats.

Sa Nova, la Jove Orquestra de les Balears, dirigida per David Runnion; l'Escolania dels Blavets del monestir de Nostra Senyora de Lluc, dirigida per Ricard Terradas; el Cor Infantil de la Seu, dirigit per Antoni Salvà; el Trio Europeu, format per Francesc García Fullana, la pianista Joanna Wielec i la viloncel·lista Aina Llorens; la soprano Gloria Berón i l'organista de la catedral, Bartomeu Veny, foren els protagonistes d'aquest esperat recital.

El jove violinista mallorquí Francesc Gabriel García Fullana va tocar acompanyat pel pianista Óscar Caravaca.

S'interpretaren peces com eTrio número 1 de Mendelson o L'estrella de s'Auba de Bernat Pomar, entre moltes d'altres. Aquesta darrera obra ja es va escoltar pel Concert de Pasqua de l'any passat. Arran de l'èxit obtingut, la peça s'ha tornat a interpretar enguany i, com el 2003, va tornar a agradar al nombrós públic que ahir va acudir a la Seu per una bona causa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.