nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
16°

El Teatre Sans, dues dècades al servei del públic i la representació escènica

Dues exposicions, les primeres activitats organitzades amb motiu del 20è aniversari

63752
Les obres de rehabilitació del teatre tingueren lloc entre el 2001 i el 2002.

NURIA ABAD. Palma.
Des que l'espectador travessa el llindar del Teatre Sans, passa a formar part de la representació. Aquesta comunió amb el públic sempre ha estat base de la filosofia d'aquest espai i dels que hi treballen. 20 anys després de la seva consolidació, no solament com a escenari sinó també com a escola, el Teatre Sans celebra aquest aniversari. Per a això, s'ha preparat un programa d'activitats que serveix a més com a recordatori de tot el que ha esdevingut a l'emblemàtic espai de l'escena dramàtica de Palma.

La seu del carrer Can Sanç exhibirà entre els seus murs dues exposicions que recorren la història d'aquest edifici. D'una banda, es podrà visitar una mostra amb els cartells de totes les obres que la companyia Estudi Zero ha creat i representat. Entre aquests destaquen títols com Misteri buf, La selva monzònica, Ostres, ostres... ostres o La família Sans. D'altra banda, també s'organitzarà una exposició fotogràfica amb imatges de la remodelació del Teatre Sans, unes obres que van tenir lloc entre 2001-2002 i que en suposaren la reforma integral.

Pere Mestre, director de la companyia, explica que estan pendents de l'aprovació d'un pressupost per realitzar una tercera actuació com a celebració de l'aniversari: l'estrena d'un nou espectacle el 29 de març, dia mundial del teatre. Si no és factible, la companyia reposarà un dels seus grans èxits, Vol en picat dins la sala. Estrenada el 1993, es va donar a aquest espai un carisma especial: va passar a convertir-se en un cafè teatre. Cal recordar que el Teatre Sans està dissenyat per a espectacles de petit format. En això es basen les produccions de la sala generades per Estudi Zero.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.