algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
13°

Els treballadors del Grup Serra celebren el Nadal amb un brindis

Catalina Pons i José Luis Martínez foren homenatjats durant l'acte

Com cada any, els treballadors del Grup Serra es varen reunir ahir a les instal·lacions de la rotativa, on s'imprimeixen cada dia les publicacions, situada al polígon de Son Valentí de Palma, per celebrar el tradicional brindis de Nadal. Un acte en el qual a més, com és habitual en aquesta trobada, el president del grup editorial, Pere A. Serra, va lliurar els Siurells de Plata als treballadors que duen vint-i-cinc anys fent feina a algun dels departaments del Grup.

Enguany, Lina Pons Julià, que treballa al departament administratiu d'Hora Nova S.A., i José Luís Martínez, que també fa feina al departament administratiu de l'empresa, però al de la publicació Mallorca Magazin, eran els treballadors que celebraven les seves noces d'argent amb el grup, i als qual Pere A. Serra va lliurar el Siurell de Plata, símbol d'agraïment per la seva tasca professional dins l'empresa.

El tradicional brindis nadalenc de la plantilla del Grup Serra reuneix cada 23 de desembre els treballadors de tots els departaments del grup. L'acte va començar amb un breu discurs del president del Grup, amb el qual Pere A. Serra va aprofitar la ocasió per agrair a tots els assistents la feina realitzada fins ara, i va mostrar el seu desig perquè l'empresa continuï progressant dins de la línia ascendent en què es troba des de fa anys.

Aquesta és una de les poques ocasions que tenen tots els treballadors del Grup per reunir-se tots junts, per la qual cosa es tractà d'un encontre molt emotiu ple de bons desitjos i felicitacions per a tothom, al voltant d'una selecció de petites delicatessen i una copa de cava per brindar amb la direcció de l'empresa i la resta de companys l'arribada d'un nou Nadal.

Els treballadors per la seva banda varen voler obsequiar el president del Grup Serra amb el dècim de loteria commemoratiu del diari Ultima Hora emmarcat en una elegant vasa. Un regal que Pere A. Serra va rebre amb gran satisfacció, ja que es tractava d'una mostra d'afecte dels seus treballadors cap a ell, fet que mostrà la unió de tots aquells que informen els ciutadans des de Ultima Hora, Majorca Daily Bulletin, Mallorca Magazin, Última Hora Ràdio, M7 de Televisió, A3 TV, Gran Enciclopèdia de Mallorca i Diari de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.