algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

A Cafès Rico de Palma no s'han fet rics, però s'emporten un bon pessic

Una dotzena de funcionaris de Recursos Hídrics té dècims de la Grossa

Dos punts del polígon de Son Castelló varen viure especialment l'alegria de la Grossa. Un d'ells va ser la Direcció general de Recursos Hídrics, dependent de la Conselleria de Medi Ambient. Una dotzena de funcionaris tenia dècims comprats per un d'ells a Sort el passat agost. En assabentar-se de la notícia, van abandonar els seus llocs de treball.

Al migdia, aquesta direcció general era gairebé un desert. Només quedaven els «no afavorits», però no tant, ja que l'ocorregut a Medi Ambient no acaba aquí. El número compartit per tots els funcionaris de la Conselleria era el 43.473 i la Grossa és el 42.473. Només canvia una xifra, la de les unitats de miler. Uns van comprar un dècim sencer i d'altres, mig o participacions més petites. En defintiva, 120 euros per dècim pels tres darrers acabaments. Un no sap si és bo que et toquin 120 euros si al teu company de taula li ha tocat la Grossa.

On sí que regnava l'alegria de manera absolutament indiscutible era a l'empresa Cafès Rico. La filla d'una de les empleades estudia a Capdepera i se'n va endur a Palma tres blocs de paperetes guardonades amb la Grossa. Una desena de treballadors de Cafès Rico (entre ells, Francisca Gil, Maria Oliver, Guillem Ferriol, Encarna Pozo, Maria Cirer i Biel C.) han aconseguit importants pessics. La jove que va portar la sort és Raça Masda, filla de Sora Arzawi, de nacionalitat marroquina. Tota la família té paperetes i s'emporta 72.000 euros.

El pare, Luis Morales, també ha repartit paperetes entre els seus amics del Rafal. Els Morales estan pagant un cotxe i una casa. Treballadors d'altres empreses del polígon també tenen paperetes adquirides en Cafès Rico i la festa, com era de preveure, ahir fou grossa. Molts treballadors del polígon, sense haver estat premiats, s'hi acostaren per participar de l'alegria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.