algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

El Kunst Museum de Bonn mostra l'univers de vuit artistes mallorquins

Amb el títol de «Com es fan les imatges», ensenyen obra recent en diferents llenguatges

Joana Nicolau. Enviada especial a Bonn.
El Kunst Museum de Bonn inaugura demà una exposició amb el títol de Com es fan les imatges. Vuit artistes mallorquins hi mostren algunes obres recents de la seva carrera. Val a dir que aquest museu municipal té la segona col·lecció d'art contemporani més important d'Alemanya i que els artistes illencs exposen en espais adjacents, noms com ara els de Richter, Penk, Beuys, Max Ernst o Kiefer i Baselitz.

La selecció final dels artistes ha estat realitzada directament pel mateix director del centre, Dieter Ronte, amb el suport de la comissària Pilar Ribal a partir, entre altres criteris, de la consideració que les seves peces són les que representen millor les tendències internacionals i treballen diferents llenguatges de manera simultània.

Els escollits són Guillem Nadal, Amador Magraner, Teresa Matas, Bernardí Roig, Josep M. Alcover, Francesca Martí, Antoni Socias i Pep Llambias. Cada un disposa d'una sala pròpia, encara que la mostra s'articuli com un sol recorregut continuat.

Ahir dematí tingué lloc la presentació del recull amb assistència, entre altres, del conseller de Cultura, Francesc Fiol. Aquests dies s'han iniciat converses perquè la mostra es pugui veure a Berlín durant la la ITB, com també en dues ciutats espanyoles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.