algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
15°

Es Baluard exposarà ceràmiques de Picasso de la Col·lecció d'Art Serra

Part de les obres han estat exposades a la Península i a França


Una dotzena de ceràmiques de Picasso pertanyents a la Col·lecció d'Art Serra es troben des d'ahir al Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma,Es Baluard. Les peces són una part de la quarantena que l'entitat cedeix al museu, on s'exposaran en una sala única.

Una part ja s'ha pogut veure en museus de França i de la península Ibèrica. Picasso es va apropar a la ceràmica cercant l'experimentació en una tècnica més, va explicar ahir a aquest diari la directora d'Es Baluard, Teresa Pérez Jofre. Per això mateix, els qui contemplin aquesta col·lecció de ceràmiques entendran al Picasso artista en el sentit més ampli.

Els temes habituals de la resta de la seva obra, mitologia classicista, tauromàquia, la dona, els ocells, són presents en aquestes peces. Algunes de les que s'exposaran en Es Baluard «són úniques», va dir ahir la directora. «El muntatge es farà d'acord amb temes i formats: aquells plats que Picasso va pintar per les dues cares es col·locaran en vitrines que permetin aquesta doble visió i els altres es penjaran a la paret», seguint el concepte expositiu d'un quadre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.