muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

El circ xinès «Zensation» tornarà a Palma

Oferirà espectacles totalment renovats en què es combinarà la poètica amb la plàstica visual


Segur que molts de vosaltres us vàreu deixar extasiar per la màgia del circ xinès l'any passat. Si quedàreu atrapats per la seva poesia o si voleu descobrir-la per primera vegada tindreu una nova oportunitat per fer-ho entre el 5 i el 22 de febrer a Palma, que serà una de les ciutats escollides pel gran circ nacional xinès Zensation en la seva nova gira.

La presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Munar, va presentar l'espectacle acompanyada per Henk van der Meyden, director i productor de cinema. El circ estarà instal·lat en un envelat especial en el Polígon de Llevant.

Munar va explicar que «nosaltres volem apostar per dur espectacles de molta de qualitat durant tot l'any. Per això en el mes de febrer hi haurà un espectacle de molta de qualitat, perquè volem posar a l'abast del sector turístic les eines necessàries per oferir productes de gran atractiu en els mesos d'hivern, continuant amb els nostres interessos de descentralitzar la temporada turística».

Munar també va explicar que «amb un espectacle de tanta qualitat com aquest tots els mallorquins podran gaudir del millor espectacle del món i a la vegada els programadors tendran temps per incloure'l dins les seves programacions per al mes de febrer. Esperem que no sigui la darrera activitat d'aquest tipus que es pugui veure a Mallorca».

L'empresari holandès Henk van der Meyden va explicar que «en l'espectacle d'enguany a més a més hi haurà una referència explícita als més de trenta anys de relació cultural entre la Xina i l'Estat espanyol, que per a nosaltres és alguna cosa més que un espectacle, és una mostra de la cultura i art xinesos».

Per això el circ oferirà nous números que no varen poder ser vists l'any passat i nous artistes, tots entre els 15 i els 30 anys, faran les delícies dels espectadors. Entre els diferents números n'hi ha tres que destaquen de forma especial i que varen ser guardonats amb els Clowns d'Or del festival internacional de Montecarlo: «L'Exèrcit del primer emperador», «La Piràmide màgica», i «El Paó d'Or».

Henk van der Meyden va explicar que «hem de tenir en compte que un circ com aquest necessita d'un espai molt especial i d'un entorn adequat i per això mateix hem pensat que la ciutat de Palma es podria adaptar a la perfecció a les nostres necessitats».

En el procés de renovació dels espectacles del circ xinès s'ha volgut incloure un homenatge a «Riverdance», un espectacle que enguany ha estat rodant per la Xina i ha captivat el cor dels espectadors del país. Així mateix es podran veure més de 450 vestits dissenyats especialment per a aquest espectacle.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.