algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

La fira d'artesania Baleart 2003 obre les seves portes al públic

Les autoritats donaren suport als expositors amb la seva presència

S.B. Palma.
La fira d'artesania Baleart va obrir ahir les seves portes al recinte de fires i congressos amb la presència de nombroses autoritats, entre les que destacà la presència del delegat del Govern estatal, Miquel Ramis, la batlessa de Palma, Catalina Cirer, el conseller de Comerç, Indústria i Energia, Josep Juan Cardona, i el president de Fires i Congressos, Francesc Tutzó, a més del conseller del Consell Miquel Àngel Borràs.

Francesc Tutzó va ser l'encarregat de donar la benvinguda als expositors i visitants al saló de l'artesania i va destacar que «l'artesania és tradició i cultura, però també empresa i activitat econòmica». En el seu discrus va explicar que «s'ha de caminar de cap a una artesania professional, de qualitat, però respectuosa amb la tradició».

Per la seva banda, la batlessa Catalina Cirer va voler deixar clar que «les Illes Balears aposten per l'artesania, així com ho fa també l'Ajuntament de Palma a través de l'estand on s'exposen els treballs dels centres culturals i l'expositor del Passeig per l'Artesania, un lloc únic i emblemàtic per visitar tant per residents com per turistes». Cirer digué que els productes conjuguen passat i futur.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.