algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El Passeig del Born queda innundat de solidaritat amb la fira d'entitats

Els actes continuaran fins a demà dissabte amb més de 65 participants

S.B./ EFE. Palma.
Un total de seixantacinc associacions cíviques i solidàries de les Illes Balears participen des d'ahir i fins a demà dissabte en la segona edició de la Fira d'Entitats per a la Participació. Els diferents mostradors de la fira han quedat instal·lats en el passeig del Born i a través d'ells es vol fer una crida al voluntariat i a la participació de tots els ciutadans.

La fireta va ser inaugurada per la consellera de Presidència del Govern de les Illes Balears, Rosa Puig, que va explicar que té com a objectiu «oferir un espai a totes les associacions participants per donar a conèixer les associacions participants per donar a conèixer la seva tasca i, a la vegada, intercanviar les seves experiències, establir contactes i col·laboracions».

Organitzada per les direccions generals de joventut i de cooperació en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma, la fira acollirà activitats de diversa índole, com representacions, danses, contes i tallers preparats per les mateixes entitats participants.

També hi haurà un servei de bar solidari, la recaptació del qual es destinarà a finalitats socials, segons les fonts, que recordaren que l'horari de la fireta és entre les deu del matí i les vuit del vespre.

En aquest sentit s'ha de recordar que el bar i el menjador estaran gestionats per les associacions Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i per l'associació Mallorca sense Fronteres, les quals destinaran els beneficis a la segona part del projecte de Huamachuco i a projectes interculturals d'integració d'immigrantgs.

També durant la fira es podran veure les exposicions de Semblances amb el Magrib i Àfrica Occidenta de la Direcció General de Cooperació. S'ha de recordar, també, que avui és el dia internacional del voluntariat i que entre els actes prevists a la fira hi haurà danses i contes africans, un programa de cultura del Marroc, dos tallers, un de maquillatge i un altre de polseretes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.