muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
16°

Apareix el primer llibre referent al compromís entre Felip i Letizia Ortiz

El primer llibre sobre el festeig entre el príncep Felip de Borbó i la periodista asturiana Letizia Ortiz es presentà ahir. És una obra d'unes 200 pàgines amb el títol de Tú serás mi reina i en la qual les periodistes Àngela Portero i Paloma García-Pelayo analitzen els esdeveniments que desencadenaren l'anunci del compromís reial, realitzat l'1 de novembre passat.

D'aquesta primera edició, posada ahir a la venda, se n'ha tret un total de 17.000 exemplars i ha tingut «una bona acollida, sobretot perquè és el primer», explicà Àngela Portero. La presentació del volum va ser en un cèntric hotel de la capital i hi va assistir el periodista Rafael Manzano, el Búho, com a mestre de cerimònies, ja que va ser el primer que parlà del compromís dels futurs prínceps d'Astúries.

L'obra, editada per Espejo de Tinta, és gairebé una narració «en temps real» de la notícia. «Explica com ens hem vist sorpresos tots per una cosa precipitada. Es basa en una petita investigació sobre com el príncep Felip organitza tot un operatiu per evitar que es descobreixi la seva relació amb Letizia Ortiz. És el que s'anomena operación Silenzio, amb zeta de Letizia», continuà Portero.

Així mateix, en un dels seus nou capítols, titulat Jaque al Rey, s'explica com Felip va exposar al monarca que la periodista asturiana era «l'elegida», i que s'hi casaria «tant si li agradava com si no». «Va ser un ultimàtum sense cometes», explicaren. Les dues autores del llibre creuen en l'oposició inicial tant de Joan Carles com de Sofia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.