nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

El Ciutat de Palma 2003 d'Arts Plàstiques ja ha anunciat els finalistes

L'Ajuntament de Palma va donar a conèixer ahir la relació d'artistes finalistes del premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert de les Arts Plàstiques 2003. En total són 27 els artistes seleccionats, entre els quals destaca una àmplia representació de mallorquins i de mallorquines.

De les 143 obres presentades, el jurat n'ha triades les de Francisco López Cañero, Pere Vidal Monserrat, Emanuel López Haar, Jordi Pujadas Martorini, Chema Alvargonzález, Jaime de la Jara, Sònia Ibáñez Alemany, Mercè Laguens, Miquel Soler Núñez, Antoni Camba, Ramon Caimari, Pep Guerrero, Joan Morey, Xavier Velasco, Diana Larrea, Àstrid Colomar, Rosa Maria Valbuena Cuesta, Aina Perelló, Clara Carvajal Arguelles, Susanna Muñiz Gutiérrez, Fabián Schalekamp, Blanca Palou de Comasema Fuster, Lourdes Murillo, Tamara Arroyo de la Morena, Alfons Mulet Fernández, Jordi García Martínez i Begonya Cisneros Belenguer.

El jurat del certamen l'integren en aquesta edició del 2003 una selecció de reputats professionals del món de l'art: Marta Daho, de Magnum; Evru, artista; Javier González de Durana i director d'Artium; Luis Pérez-Mínguez, fotògraf; Solitud Sevilla, artista i Pietat Solans, historiadora de l'art.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.