nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La jove Katarina Stuebe presentà la seva recent obra fotogràfica «Reveal»


Combinar ceràmica, fotografia i música és allò que la jove fotògrafa alemanya Katarina Stuebe es va proposar fa uns mesos quan arribà a Mallorca.

Així, presentà ahir la seva obra més recent al celler de Can Vidalet de Pollença, en un acte en el qual es combinaren les seves imatges, les peces de ceràmica creades per la seva mare, Monica Stuebe, música en viu i gastronomia illenca regada amb els vins d'aquests cellers.

Katarina, que està estudiant arquitectura i fotografia a Sydney, exposà aquest estiu a Sóller una col·lecció de retrats aconseguits a Austràlia. La seva darrera proposta se centra en les històries i en la cultura de la gent de les Balears. Aquestes fotografies viatjaran després a Sydney per evidenciar-hi els vincles comuns que lliguen els pobles per molt lluny que estiguin.

La inspiració per a aquestes instantànies la rep, com en el cas de la ceràmica de Monica, de la música chill out realitzada per un amic seu a Eivissa. Aquestes melodies són una combinació de les que es componen a l'Índia i dels ritmes més europeus. Segons explica Katarina, «tan sols es tracta de mirar allò que sents i sentir allò que mires».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.