cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Apareix la biografia no tolerada del cantant «guapo» Miguel Bosé

Miguel Bosé és «un home afable, educat, sensible, polifacètic, incontestable, culte i generós, que ha sabut evolucionar i que viu fora del món a la seva casa, d'on surt per fer feina», assegura el periodista Javier Menéndez Flores, que acaba de publicar la seva biografia Con tu nombre de beso.

Fa dos anys, Menéndez Flores va començar a treballar amb Miguel Bosé en aquest llibre, però el disc Sereno s'hi va interposar i tot es va aturar. Enguany mateix, «en ordenar el material», va veure que tenia tot el necessari i es posà a escriure, aquesta vegada sense Bosé.

Miguel Bosé. Con tu nombre de beso (Plaza i Janés) va néixer per iniciativa de Menéndez Flores i com a resultat de les seves xerrades amb algunes de les personalitats de la música espanyola» per al llibre Miénteme mientras me besas (encuentro con la música).

«Li ho vaig proposar i de tot d'una em va dir que sí, perquè li havia agradat la meva biografia de Sabina, però allò cert és que li he enviat una còpia del llibre i no m'ha contestat, de manera que és una biografia no tolerada», va comentar l'autor.

El títol parteix d'un vers de Vicente Aleixandre en una espècie «de joc amb el seu llinatge i un recordatori que la seva figura va lligada amb la del gran seductor. Hi ha pocs artistes espanyols així, potser Alejandro Sanz, però no té la seva bellesa. Això sí, en aquest país no sé li ha perdonat ser tan guapo».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.