nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Vistiplau del CIM per ubicar en Es Baluard l'obra de Calatrava

JOANA NICOLAU.Palma.
La Comissió de Patrimoni del Consell de Mallorca donà el seu vistiplau per a la ubicació de l'escultura de Santiago Calatrava al pati del futur Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma,Es Baluard.

Així mateix, també s'aprovà la ubicació al pati exterior de dos quioscs que s'hi empraran com a bar cafeteria. El director insular de Patrimoni, Joan Mas, es referí de manera especial a aquests quioscs destacant-ne com a peculiaritat que seran íntegrament de vidre translúcid i que tindran forma de cub. Tots dos seran a la terrassa que dóna a la mar, cosa que permetrà al públic gaudir de vistes de la badia.

La instal·lació d'ambdós elements, al pati de l'antiga fortificació medieval, s'aprovà amb l'abstenció del PSOE i del PSM. L'aspecte dels dos quioscs i l'escultura de Calatrava en forma de cubs metàl·lics oferiran un exterior d'allò més espectacular. I és que l'obra de l'enginyer i escultor valencià es podrà veure tant de dia com de nit i des de diferents punts de la primera línia de mar, i simularà el mascaró de proa d'un vaixell. El conjunt escultòric, que farà més de setze metres d'altura i pesarà prop de trenta tones, està destinat a erigir-se en un dels símbols de la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.