algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

El príncep Carles no anirà a la TV per negar el seu escàndol sexual

Aquest rumor és el darrer maldecap que castiga la família reial britànica

El futur rei de Gran Bretanya, el príncep Carles, va descartar ahir aparèixer en un especial de televisió per negar el rumor creixent sobre el fet que va estar implicat en un incident sexual amb un dels seus servents.

La possibilitat que l'hereu britànic es dirigís a la nació a través de la televisió va anar cobrant força després que diaris d'Escòcia i Irlanda publicassin els detalls del rumor durant el cap de setmana, portant a les portes del Regne Unit una sospita que ja havia estat ventilada per diaris continentals. Fins i tot ara, els diaris anglesos han acatat el mandat legal de no revelar el rumor.

El príncep, que va tornar diumenge d'un viatge de dues setmanes per l'estranger, està passant dos dies a la seva propietat de l'oest d'Anglaterra, analitzant amb els seus assessors com afrontar una acusació que els seus ajudants diuen que és absurda.

Ahir, la seva oficina va dir que no tenia cap intenció ni d'emprendre accions legals ni d'anar a la televisió a negar el rumor aparegut la setmana passada mentre era absent del país.

«El príncep no té plans de presentar-se en televisió. El comunicat que vàrem emetre dijous encara es manté», va dir una portaveu. «No hi ha plans d'emprendre cap acció legal».

L'hereu de la corona britànica passarà dilluns i dimarts en la intimitat a la seva propietat de Highgrove, amb el seu primer compromís públic fixat per dimecres al Royal Hospital a Chelsea, va afegir la portaveu.

El darrer escàndol que ha colpejat la Casa de Windsor va començar fa 10 dies, quan l'antic ajudant personal de Carles, Michael Fawcett, va rebre un mandat legal perquè el diari Mail on Sunday no publicàs les acusacions fetes per l'antic servidor de palau George Smith. La publicació News of the World es preguntava a la seva portada de diumenge: «És Carles bisexual?», una pregunta que responia alguns paràgrafs més tard en lletra petita: «Emfàticament, no». Els rumors inicials implicaven molt vagament un ajudant de palau i un alt membre de la reialesa en un incident sense especificar, però en un inesperat gir dijous passat el mateix Carles es va identificar com aquesta persona.

«Només vull deixar totalment clar, malgrat el fet que no puc referir-me als detalls de l'acusació, que és totalment falsa i sense gens de substància», va dir el seu secretari privat, Sir Michael Peat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.