nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 15°
23°

Albert Pla du a Madrid les «Cançons d'amor i droga» de Pepe Sales

El poeta i compositor català Pepe Sales va deixar en morir, el 1994, als 40 anys, un conjunt de 50 cançons i poemes que gairebé ningú no coneixia i que ara el músic Albert Pla ha gravat sota el títol de Cançons d'amor i droga, amb el qual serà el 12 i 13 de novembre al Teare Alfil de Madrid.

«Jo tampoc no coneixia Pepe Sales, però vaig arribar a la seva obra i em va impressionar. Algunes de les peces ja tenien part de la música, en altres he anat jo aportant-la, al costat de Quimi Portet, Lulú Martorell i la disc joquei Min (Judit Tarrés)», va dir el músic català.

Cançons d'amor i droga, títol també del llibre de poemes de Sales, és un doble CD amb un primer disc amb 19 temes en català i un segon, Un regalito para España, amb dotze en castellà, adaptats per Pla per a l'ocasió. Hi han col·laborat Quimi Portet, Antonio Fidel, Juan Carlos García, Gerad Quintana i Robe Iniesta.

Pla va presentar les seves Cançons d'amor i de droga a l'Espai Lliure de Barcelona i ara arriba al Teatre Alfil amb un espectacle dissenyat per Àlex Rigola, en el qual Pla apareix vestit amb una granota negra, «perquè a Sales li agradaven els al·lots amb granota d'obrer», i acompanyat per Judit Parrés, «que anirà nua perquè sí».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.