nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Madrid ja disposa d'un croquis de com serà la cerimònia reial

L'anterior consistori de Madrid, presidit per José María Àlvarez del Manzano, i la Casa Reial elaboraren en el seu dia un pla per a la data en la qual es casàs el príncep d'Astúries, l'únic document, per ara, que recull itineraris, mesures de seguretat i altres aspectes.

Aquest pla, al qual tingué accés la Cadena Cope, servirà de punt de partida per a l'organització. D'acord amb ell, el príncep sortirà de la seva residència a la Zarzuela, acompanyat de la reina Sofia i, en cotxe descobert, accederia pel passeig del Pintor Rosales al carrer de Bailén fins al Palau Reial. La novia es vestiria de blanc al Palau del Senat, a la plaça de la Marina Espanyola, des d'on partiria fins al Palau Reial, i els novis, amb els padrins, entrarien a la catedral des de la plaça de l'Armería.

Celebrada la cerimònia, els novis, en cotxe descobert, recorreran els carrers Bailén, Mayor, Puerta del Sol, Alcalá, plaça de Cibeles, passeig del Prado i Glorieta del Emperador Carlos V, fins a la basílica de Nuestra Señora d'Atocha. Allà la novia oferiria el ram a la Verge. Després, la comitiva tornaria al Palau d'Orient, i es preveuen dos itineraris. Una vegada al Palau, sortirien al balcó a saludar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.